The Village (Filmpje)
Op Youtube kunnen jullie een filmpje bekijken van het dorp: http://www.youtube.com/watch?v=jxfCrT4nyPc
Ik heb geprobeerd de film zo kort mogelijk te houden door zo snel mogelijk te lopen (dat hoor je wel aan mijn ademhaling). 'Maar goed' :P. Veel kijk plezier!
Haha, Timme, ik vond het leuk om te zien en moest lachen om/met je commentaar! Vooral het kruis, speciaal voor oma en July in moeilijke tijden kon me bekoren!
Leuk hoor. Groetjes.
(en goed dat je mag/durft te rijden!!!)
Leuk filmpje! Grappig om je zo te horen kwebbelen én hijgen. Je kunt zó documentaires inspreken! En ook nog oog voor het baken.....
Ward heeft de nieuwe webcam geinstalleerd.
We mailen nog, ok?
Dag lieverd.
Kus,
mama
Hoi Timme,
Hebben middels dit filmpje een duidelijk beeld gekregen van het dorp waar je momenteel verblijft. Ziet er leuk uit.Hoelang heeft het geduurd voordat je weer op adem was? Poe.poe, wat een tempo had je!!
Groetjes Betty
Hee Timme,
Wat een enig filmpje; vooral van de bloemen!
Ik heb hem tot het einde bekeken hoor.
Nu kun je voortaan een workshop bloemschikken geven!
Het geeft wel een goed beeld van waar je verblijft.
Succes met het rijden in de Volvo, dat gaat vast goed.
A-jay vroeg vandaag nog naar je ;)
Joyce
Ha die Timme,
Ook ik heb hem tot het einde toe bekeken... Erg leuk om te zien waar je zit. Het verhalen vertellen heb je echt van geen vreemde... wat kun jij lullen zeg! Je hebt oog voor detail, maar die mooie sportauto waar je langs liep had niet zo je interesse geloof ik.
Veel plezier nog en we zullen je zeker blijven volgen.
Groetjes, de Birds
Er rijden twee auto's langs... "Het is vandaag vrij druk" hahaha dat geeft een mooi beeld van het dorp!
Wat een leuk filmpje. Ik kan zien dat je het erg naar je zin hebt!! Geniet ervan!
Maurice
Hey Timme!
Leuk filmpje! Zo krijgen we idd een indruk van het dorpje! Heb wel erg moeten lachen om je commentaar!
Een vervolg is welkom ;-)
xxx
Ha Timme!
Op aanraden van Maurice heb ik je filmpje bekeken, had helemaal niet gezien dat dit op je site stond! Echt supergrappig, goede details en fijn om te horen dat je je NL'se vocabulaire nog niet verleerd bent. ;)
xxx