Welkom!
Lieve allemaal,
Welkom op mijn weblog. Ik ga proberen jullie op de hoogte houden van al mijn avonturen en ervaringen als au pair in Engeland.Je kunt hierregelmatig nieuwe foto's bekijken en reisverhalen lezen.
Liefs, TimmeReacties
hey timme!
wat leuk dat je deze weblog bijhoudt!
Ik ga zeker proberen om je blog te lezen
liefs, noraini
(en alvast heel veel plezier in engeland)
Super Timme we gaan je volgen.
Dikke kus Lisette
Lieve schat,
Heel veel plezier in Engeland.
Liefs,
July
Lieve Timme,
Echt super gaaf!! Ik leef zo enorm met je mee... Het zal de eerste dagen misschien zwaar zijn, maar het is echt een geweldige ervaring!! De tijd zal uiteindelijk voorbij vliegen..
Geniet!!!!!
Ik ga je blog zeker volgen! Als je tips nodig hebt, let me know..
Dikke kus Moniek
Ik ga je op de voet volgen!
Succes en waanzinnig veel plezier!!
Lieve Timme,
Natuurlijk zullen we jou avontuur in Engeland met veel plezier volgen.
Ik wens je in ieder geval een waanzinnige tijd in Engeland.
liefs Betty
Hoi Timme,
Zeker ga ik je volgen!
Alvast het allerbeste voor je vertrek komende zaterdag.
Succes, maak er een leuke tijd van.
Groetjes Rianne
hallo Timme,
jij zaterdag naar Engeland, wij naar Italie.
Wij zullen zeker je reisblog volgen.,
We hopen dat je er een leuke en zeker ook een leerzame tijd doorbrengt. Aanstaande donderdag kun je nog eens oefenen met Emmaly, maar dat zal geen probleem zijn.
Ik denk dat wij elkaar nog wel zien voor zaterdag.
groetjes Annie en Vico
Hallo Timme,
Laat je verhalen maar komen.
Veel plezier in Engeland.
groetjes Nel
Hallo Timme,
Ik wens je veel plezier in Engeland.
Alvast een goede reis!
Joyce
Hallo Timme,
Een reisblog is natuurlijk een geweldig goed idee. Zo kunnen we een beetje volgen wat je allemaal uitspookt in Engeland !! Heel veel plezier xxx-jes
't gaet dich good!
Yoehoeee, goed aangekomen!! We wachten op verhalen :D:D!! heel veel plezier en succes!! is vandaag al je eerste werkdag??
dikke kuss!
Ik hoopte stiekem dat je al een berichtje had geplaatst over je belevenissen.
Ik ben erg benieuwd hoe het je de eerste dag is vergaan.
Liefs uit het zonnige Limburg
X
Dag Timme,
wÃj zullen jou volgen, daar in Oxford, maar jÃj moet letten op Lewis en (vooral) Hathaway (aka Laurence Fox). Wij vonden het geweldig in Oxford, we zijn benieuwd naar jouw ervaringen.
Liefs,
Liesbeth en Chris
Lieve Timme,
wat een uitvinding, dat we je op deze manier kunnen volgen..... En geloof maar, dat we dat zullen doen! Ook wij zijn heel benieuwd naar je ervaringen.
Liefs, Piet en Emmy.
Hi Timme,
Echt supervet dat je als aupair naar Engeland gaat!!
Je kent me niet maar mijn naam is Fenny en ben momenteel aupair in Chicago Area via TA, heb t echt super naar me zin. Ik ben er nu al bijna 7 maanden en snak naar meer aupair avontuur. Daarom zit ik er aan te denken na mn terugkomt als zomer aupair naar engeland toe te gaan. Ben daarom ook heel erg benieuwd naar jouw avontuur en t lijkt me daarom leuk om met je in contact te komen.
Snap dat je t nu heel erg druk bent, dus er is geen haast bij! Geniet ervan!
oh, je kan me vinden op fennyz.waarbenjij.nu