A quiet week and a nice weekend
Maandagochtend was een rustige morgen. Na de lunch paste ik op Arthur, hij lag in zijn bedje. Lily en Charlotte gingen zwemmen bij een vriendin van granny. Om 15 uur werden we opgehaald door de zus van Charlotte. We zouden een tuin gaan bezoeken. Charlotte, Lily en granny kwamen ook naar de tuin, alleen was deze gesloten voor bezoekers. Naast de tuin lag een park. We besloten het park te bezoeken. Het park lag rondom een mooi kasteel. In het park hebben we gezellig gepicknickt.
Dinsdagochtend paste ik op Arthur. Lily was naar school en Charlotte naar de acupunturist. Toen Charlotte terug was ging ik boodschappen doen in Chipping Norton. 's Middags kwam Florence spelen en gingen we naar de cricketpitch waar Katie en Ben ook waren. Na het wandelingetje kwamen Katie en Ben naar ons. Later kwamen ook Sophie en Oliver en ze bleven allemaal voor ‘tea'.
Op woensdag gingen we naar het ‘Cotswold Farm Park'. Hier waren we al eens geweest. Het is een soort grote kinderboerderij met speeltoestellen en je kunt naar verschillende demonstraties, zoals een koemelk-demonstratie (haha). Het was een leuk maar kort bezoekje. Op de terugweg vielen de kinderen in de auto slaap. Charlotte liet me, vanuit de auto, een aantal mooie dorpjes zien. In één van de dorpjes waar we doorheen reden, zijn opnames gemaakt voor Bridget Jones. Ik heb ‘haar' ouderlijk huis dus in het echt gezien.
Donderdagmorgen stonden Charlotte en ik in de keuken. We maakten groentehapjes voor Arthur. Lily was naar school. De zus van Charlotte kwam lunchen en haalden Lily van school. 's Middags maakten we samen een wandeling. 's Avonds bleef de zus van Charlotte eten, het was heel erg gezellig.
Vrijdag kwamen Scarlett en Martha en Katie en Ben op bezoek. Ze bleven de hele dag. Iona kwam lunchen samen met Martha en George. Na de lunch gingen Katie en Ben naar huis zodat Ben een dutje kon doen. Iona, Martha en George gingen ook weer naar huis. Toen Katie en Ben weer terug waren, werd besloten de regen te trotseren en een korte wandeling te maken. Het had al de hele dag geregend! Na de wandeling aten de kinderen en na de ‘tea' ging iedereen naar huis.
Zaterdagmorgen was ik vroeg uit de veren. Ingrid, een Nederlandse au pair, en ik gingen een weekendje naar Bath. Ik had al vroeg te trein naar Oxford, daar zou ik Ingrid treffen en vanuit Oxford namen we de trein naar Bath. De treinreis zou 1 uur en 20 minuten duren maar er ging iets mis. Wat dat ‘iets' was, is nog steeds onduidelijk maar uiteindelijk stapten we in plaats van 1 keer 4 keer over en kwamen we niet om 12 uur maar om 14.30 uur aan. Inderdaad, het leek de NS wel. We hadden een leuk hotelletje geboekt. Toen we eenmaal waren ingecheckt, de spullen op de kamer hadden gezet etc., liepen we de stad in. We winkelden een beetje en bezochten 's avonds het Romeinse badhuis.
Zondag bezochten we het Jane Austen Centre en slenterden we door de stad. De terugreis verliep veel beter en we waren binnen de kortste keren terug in Oxford. Bovendien kon ik in de trein blijven zitten want de trein reed door naar het station waar de auto stond. Charlotte, Ned, Lily en Arthur waren een nachtje bij de broer van Ned. Ik had dus een heerlijk rustig avondje na een heel gezellig weekend en een leuke week.
Hee Tim! Klinkt als een hele leuke week. Super vet van Bridget Jones! Geniet nog even!
Dikke kus
Wat heb je het toch heerlijk! Nog een paar daagjes en dan zit je Engelandavontuur er al op. Wat zijn die drie maanden snel gegaan. Natuurlijk ook dankzij alle lieve smsjes, skype en kaartjes die je hebt gestuurd.
We draaien voor zaterdag de Hollandse zon op!
Liefs en geniet van je laatste daagjes bij Lily en Arthur, Ned en Charlotte!
Kus,
July